divendres, 12 de febrer del 2016

Dia de la LLengua Materna a Tortosa i Amposta

Dia de la Llengua Materna a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa i a la biblioteca Sebastià Joan Arbó d'Amposta.


El 25 de febrer, a les 18.30 h, tindrà lloc l'acte commemoratiu del Dia Internacional de la Llengua Materna a Tortosa, que enguany celebra la novena edició. El convidat serà el Dr. Curt Wittlin, filòleg i expert en literatura medieval, qui parlarà sobre Ramon Llull, amb motiu del 700 aniversari de la seua mort. El 2016, ha estat declarat Any Llull pel el Govern de la Generalitat. També llegirà el manifest de la UNESCO sobre la diada. 
 
Alumnat i voluntariat del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) llegiran un poema de Ramon Llull traduït a llengües diverses. L'acte comptarà amb una actuació musical i un brindis de cloenda.
 
El Dia Internacional de la Llengua Materna és una iniciativa de la UNESCO que se celebra arreu del món el 21 de febrer i compta amb la col·laboració de la Biblioteca Marcel·lí Domingo, el CNLTE, el Departament d'Ensenyament, Atzavara i Òmnium Ebre.

Amposta també celebrarà el Dia Internacional de la Llengua Materna, el 19 de febrer de 2016, a les 18 hores, a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó. Entre els participants hi haurà cinc alumnes dels cursos de català que imparteix el Servei Comarcal de Català (SCC) del Montsià. L'acte commemoratiu l'organitza l'Àrea d'Adults de la biblioteca ampostina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada