divendres, 26 de febrer de 2016

S’estrena la nova ruta literària ‘Artur Bladé: Benissanet, riu i guerra’

L’itinerari té per objectiu commemorar el vintè aniversari de la mort de l’escriptor


artur bladé
S’estrena a Benissanet (la Ribera d’Ebre) la nova ruta literària ‘Artur Bladé: Benissanet, riu i guerra’, realitzada per l’Associació Cultural Artur Bladé de Benissanet amb la col·laboració de la Biblioteca Pública de Tarragona i l’Institut Ramon Muntaner, en el marc dels actes d’homenatge a l’escriptor en el vintè aniversari de la seva mort.
Aquest itinerari, que és una nova versió d’una ruta que es feia fins ara, recorre els espais més representatius de la vila natal de l’escriptor benissanetà a través dels textos de les seves obres i comptant amb projeccions audiovisuals d’un documental.
Com a novetat, s’hi han incorporat la visita a un refugi antiaeri, uns àudios amb la veu d’Artur Bladé i una nova exposició amb fotos del poble i textos de l’escriptor. A més, en aquesta ocasió es comptarà amb la presència del seu fill, que obrirà de forma excepcional les portes de la seva casa familiar perquè es pugui visitar la biblioteca personal de l’escriptor.
Els actes commemoratius del vintè aniversari de la mort d’Artur Bladé es van iniciar el passat mes de desembre amb l’objectiu de difondre la trajectòria personal i literària de l’autor riberenc, i reivindicar-lo com a intel·lectual català de primer ordre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada