dissabte, 14 de novembre del 2015

Vint paraules d'Artur Bladé i Desumvila


Recordant l'autor de Benissanet en el 20è aniversari de la seva mort
El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) impulsa l'activitat "Vint paraules d'Artur Bladé i Desumvila" amb motiu de la commemoració del 20è aniversari de la mort de l'escriptor de Benissanet (Ribera d'Ebre). L'activitat pretén difondre l'estil literari i la llengua que utilitzava Artur Bladé Desumvila a les seues obres.

El CNLTE ha seleccionat una vintena de paraules i expressions recollides en l'extensa obra bladeriana amb l'objectiu de difondre-les entre l'alumnat dels cursos de català, el voluntariat lingüístic i el públic en general. Setmanalment, a partir del dilluns 26 d'octubre, es difondrà una d'aquestes paraules o expressions a través del programa Llengua.cat de Ràdio Tortosa i de les xarxes socials del CNLTE i de les entitats col·laboradores.
Paral·lelament, s'ha elaborat un dossier divulgatiu amb el contingut de cada fitxa i amb informació sobre la figura d'Artur Bladé i Desumvila, la seua vida, la seua obra i els principals premis literaris que va rebre.

"Vint paraules d'Artur Bladé i Desumvila" compta amb el suport i la col·laboració de l'Associació Artur Bladé i Desumvila, que ha cedit la imatge que identifica les fitxes; la seu d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre i Ràdio Tortosa.

+ info
- See more at: https://www.omnium.cat/noticia/vint-paraules-dartur-blade-i-desumvila#sthash.NQ4TNZwe.dpuf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada