dimecres, 2 de novembre del 2016

Trobada de poetes “Per Amor a l'Art Inclusiu en Valderrobres”

Llibreria Serret i l'Associació Literària Poiesis amb el seu projecte ‘Per amor a l'Art’, organitzen el dissabte 5 de novembre, la ‘Trobada de poetes “Per Amor a l'Art Inclusiu en Valderrobres”

El dissabte 5 de novembre us convido a participar de la Trobada de poetes 'Per Amor a l'Art Inclusiu en Valderrobres' en honor a l'Exposició d'Art Inclusiu “Arte para tod@s” que tenim al Castell de Vall-de-roures, promogut per la Fundación Quílez Llisterri, amb la col·laboració de ATADI, per trobar-nos tots en la meva llibreria a les 12:00 presentant l'últim poemari d'Antón Castro, ‘El musgo del bosque’ http://www.elcultural.com/revista/letras/El-musgo-del-bosque/38341 al costat de Paco Escudero presentant ‘BON DIA, Imatges i poesies de Paco Escudero.’ http://www.serretllibres.com/autorsebrencs/articles/el-5-de-novembre-feliciano-castillo-presenta-bon-dia-imatges-i-poesies-de-paco-escudero-di amb pròleg de Feliciano Castillo. Erial Ediciones amb Fernando Morlanes i Eugenio Mateo Presentarà los seus últims llibres que inicien una nova col·lecció, Crisi, amb: El efecto Deleuze’ de Luis Arenas (coord.) i diversos autors més, http://www.erialediciones.com/presentacion-de-el-efecto-deleuze/ i ‘Viaje en la España de Franco’ de Peter Weiss y Francisco J. Uriz http://estocolmo.cervantes.es/FichasCultura/Ficha108618_62_1.htm 
Per acabar, recital de poesia de 13:30 a 14:00 amb tots vosaltres al Castell de Valderrobres juntament amb les obres exposades d'aquesta fabulosa exposició “Arte para tod@s en Valderrobres”. 

Participaran: 
En Castellà 
Associació Poiesis promovent “Per amor a l'art'” amb Manuel Martínez Forega i Raúl San Nicolás 
Presentació del Projecte de la col·lecció "Por amor al Arte" : 
Consisteix en el compromís potestatiu dels membres de Poiesis de visitar i visionar l'obra artística (pintura, escultura, fotografia, etc.) i escriure un text sobre l'observat. Els treballs s'acompanyen amb la il·lustració de l'obra sobre la qual s'ha escrit, encara que també es pot escriure en conjunt; és a dir, sense referència a una obra en concret, sinó al seu conjunt. 
-Antón Castro: presentant el seu últim poemari 'El musgo del bosque’ 
-Paco Escudero: presentant ‘BON DIA, Imatges i poesies de Paco Escudero.’ 
-Feliciano Castillo ens farà una breu exposició de la seva relació amb l'Art Inclusiu 
-Associació Cultural Erial Ediciones amb Fernando Morlanes i Eugenio Mateo: Presentarà los seus últims llibres que inicien una nova col·lecció, Crisi, amb: ‘L'efecte Deleuze’ de Luis Arenas (coord.) i diversos autors més, http://www.erialediciones.com/presentacion-de-el-efecto-deleuze/ i ‘Viatge a l'Espanya de Franco’ de Peter Weiss i Francisco J. Uriz http://estocolmo.cervantes.es/FichasCultura/Ficha108618_62_1.htm Te envio esta noche el wo 
-Víctor Guiu 
-Paco Escudero 
-Emilio Moreno 
-Marta Almenara 

En Català: 
-Susana Antoli 
-Juli Micolau 
-Daniel Sese 
-Paco Escudero 
-Emilio Moreno 
-Feliciano Castillo 
-Col·lectiu 'Associacio Poemes al vent' 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada