divendres, 25 de novembre del 2016

Concurs de poesia Werther

Werther d'esquena amb una pistola a la màEl Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu de Barcelona convoquen el Concurs de Poesia Werther, amb el propòsit de crear nous públics de les biblioteques i dels espectacles operístics a través de la difusió dels vincles entre la literatura i l’òpera.
Amb motiu de la representació en aquesta temporada del Gran Teatre del liceu de l’òpera Werther, de Jules Massenet , els concursants hauran de presentar una poesia inspirada en una de les seves àries, “Pourquoi me reveiller”, i tenir per temàtica els amors impossibles. Les obres presentades han de tenir una extensió d’entre 10 i 30 versos. Els membres del Jurat són Josep Bros, tenor; Jordi Coca, escriptor; i Mireia Calafell, poeta.
Els premis consisteixen ens vals per comprar llibres per valor de 200€ i 300€ i en abonaments del Gran Teatre de Liceu.
Hi poden participar totes les persones majors d’edat que tinguin carnet d’alguna de les  401 biblioteques públiques de Catalunya. El termini per concursar finalitza el 27 de desembre.
Aquest concurs s’afegeix al projecte Liceu BIB, que s’articula a partir de clubs de lectura organitzats de textos literàries que han inspirat òperes i en què participen 25 biblioteques públiques de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada