dimarts, 8 de novembre del 2016

Bases del V Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta 2016


publicat el 7/11/2016
1. La Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta convoquen el V Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta, amb la intenció d'estimular l'hàbit i el gust per la lectura i l'escriptura.  

2. Les obres que aspiraran al premi han de ser originals i inèdites, redactades en català, d'una extensió mínima de 40 pàgines i màxima de 70 en format DINA4, mecanografiades per una sola cara a doble espai. 

Resultat d'imatges de amposta3. En aquesta edició la temàtica és lliure.  

4. En els originals no hi podrà constar el nom de l'autor, sinó un pseudònim. S'adjuntarà al treball un sobre tancat, a la part exterior del qual figurarà el títol del treball i el pseudònim. A l'interior hi constarà les dades personals de l'autor (nom, cognoms, data de naixement, adreça, telèfon i correu electrònic).  

5. Els treballs s'hauran de fer arribar per quadruplicat a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d'Amposta (Plaça del Castell 13-15, 43870 Amposta), a partir de la data de presentació de les bases, que tindrà lloc el 20 d'octubre de 2016, i fins el 20 de febrer de 2017.  

6. S'admetrà una sola obra per autor.  

7. Hi haurà un primer premi de 2000 euros , i un accèssit de 700 euros. Qualsevol dels premis podrà ser declarat desert si així ho considera el jurat.  

8. L'acceptació del premi comportarà la cessió dels drets de l'obra, per a una possible publicació de la mateixa per part de l'Ajuntament d'Amposta.  

9. No es retornarà cap del treballs presentats a concurs.  

10. Les decisions de jurat no podran ser apel·lades, i aquest es reserva el dret d'interpretació d'aquestes bases davant qualsevol dubte.  

11. El lliurament dels premis tindrà lloc a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, durant els actes de celebració de la diada de Sant Jordi, a l'abril de 2017.

12. El jurat estarà format pels escriptors Jesús Serrano i  Rafael Haro,  la professora de literatura Roser Torta, Joana Serret, bibliotecària i Maite Subirats, secretària. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada