divendres, 11 de gener del 2019

Premi Francesc Garriga de Poesia 2019

Les editorials LaBreuBucAdiA i Cafè Central –amb el patrocini de 
Liberisliber- convoquen plegats el Premi “Francesc Garriga” de
 Poesia adreçat a poetes totalment inèdits, per tal de rememorar l’amic i poeta.
 La candidatura guanyadora es donarà a conèixer públicament al mes d’octubre 
a Liberisliber.
Per saber més sobre Francesc Garriga, pots consultar aquí la seva biografia.

BASESdel premi

  1. Hi podran concórrer, en català, tots els poetes que NO hagin publicat cap llibre de poesia (segons registre ISBN) fins al moment de tancar aquesta convocatòria, sense cap límit d’edat.
  2. El premi consistirà en la publicació del llibre dins la nova col·lecció “Francesc Garriga”, que co-editaran les tres editorials convocants del Premi. Les editorials convocants s’ocuparan que el llibre premiat tingui una àmplia difusió al llarg i ample de tots els territoris de parla catalana.
  3. L’edició del llibre guanyador sortirà impresa dins la primera quinzena de desembre de 2019.
  4. Es presentarà una còpia electrònica del llibre original en format PDF a l’adreça: premigarriga@gmail.com
  5. A la primera pàgina del llibre s’hi consignarà el nom del Premi, i el nom, cognoms, adreça postal, telèfon i adreça electrònica del poeta. No s’admeten treballs sota pseudònims.
  6. Les obres concursants s’hauran d’enviar a l’adreça electrònica abans esmentada en el període entre el 10 de gener i el 15 de maig de 2019.
  7. Les obres concursants hauran de tenir una llargada similar a un llibre corrent de poesia.
  8. El Jurat estarà format per les següents persones: Jaume Aulet, Teresa Pascual, Jaume C. Pons Alorda, Francesc Bononad, Pau Vadell i Vallbona, Marc Romera i Maria Isern, que actuarà com a secretària.
  9. El Jurat podrà declarar desert el Premi i resoldre inapel·lablement totes aquelles qüestions no estipulades en aquestes bases.
  10. El veredicte del premi es farà públic el dissabte del primer cap de setmana d'octubre de 2019, en un acte literari a LIBERISLIBER Besalú del qual s‘informarà oportunament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada