dilluns, 25 de gener del 2016

Premis literaris a l'Ametlla de Mar

s publiquen les bases dels renovats premis literaris de l'Ametlla de Mar

15 . Des, 2015 a les 14:20
per drodriguez a La notícia del dia
214 reproduccions
Canvis en els premis literaris del municipi a partir de l'any vinent. Un acord entre la Regidoria de Cultura i el col·lectiu Calacultura, farà que aquests passis a coordinar el Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla. Una acció que permetrà donar un impuls a un premi de llarga trajectòria, que fa 24 anys que se celebra.

Paral·lament, el mateix col·lectiu seguirà convocant el Premi Nit de Poesia al carrer, que arriba a la setena edició amb una important novetat. El treball guanyador serà publicat a la col·lecció La Suda de Pagès Editors.

També se seguirà publicant el llibre guanyador del Premi de Narrativa, però es farà dins la col·lecció Lo Marraco de Pagès Editors. A més, els guanyadors dels premis de poesia i narrativa rebran 500 i 1000 € en metàl·lic, respectivament.

El regidor de Cultura, Vicenç Llaó, creu que aquest serà un impuls als premis literaris locals alhora que tindran més difusió. Per la seva banda, el coordinador dels premis, Joan Callau, aposta per aquest model perquè és una forma de què escriptors novells vegin publicats els seus primers treballs.

El jurat del Premi de Poesia el formen per Pilar Casanova, Montse Oller, Albert Guiu i Rafael Haro. El de Narrativa el componen Montse Palau, Maria Victòria Lovaina, Gabriel Piñol i Benjamí Torné. Als dos jurats hi estarà present Joan Callau com a coordinador dels premis.

Les bases d'ambdós premis estan disponibles des del passat 1 de desembre, i es poden demanar al correu electrònic calacultura@hotmail.com. L'admissió de treballs es tancarà el 21 de març de 2016.

L'anunci dels veredictes i el lliurament dels premis tindran lloc la nit del 18 de juny, en l'acte públic anual que el col·lectiu Calacultura organitza per lliurar els seus premi. Aquest any però, a l'escenari s'hauran de combinar més arts literàries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada