dilluns, 16 d’abril del 2018

Presentació a càrrec d'Albert Guiu del llibre "la nena que volia diubixar" de la Roser Capdevila

Organitzat per l associació tothom a taula.
Avui14 d'abril presentació a Ca Don Ventura del llibre, la nena que volia dibuixar, de Roser Capdevila, autora de la saga les tres bessones.
El llibre és una bella i singular fotografia de la infantesa de l autora contextualitzada amb fresc talent narratiu i maridada amb dibuixos tan vius i plens de destresa que hom al llegir la valuosa obra entra de ple en la comprensió de la societat que va servir d escenari aquella nena que volia dibuixar, envoltada arreu de religiositat i postguerra, dictadura i gris perfum a fosc moment per a l art, i allí naix l artista, el llibre i la personalitat que ens ha mostrat l autora, donen fe que avui ha visitat Flix una persona de cultura en superlativa energia creativa.
Un plaer haver presentat una personalitat que respira i fa respirar vida i art per totes les cantonades de la seva enlluernadora creativitat. 
Immensa satisfacció compartir taula amb la immensa Roser Capdevila. Hi ha persones que respiren cultura i tenen sang d art com rius trotant intensos dins d elles, Roser Capdevila, n és un clar exemple. Albert Guiu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada