dilluns, 3 d’abril de 2017

Presentació del llibre "De part Certa" d'Àngel Martí

El company de "Poemes al Vent" Àngel Martí va presentar diumenge de d'abril el seu darrer llibre de relats curts «De part certa». En aquest llibre  l’autor, ens transporta amb una prosa senzilla, intimista i de fàcil lectura, a mons desconeguts, complexos i de vegades convulsos. El d’un soldat de Déu, d’un home ocell, d’un expert en viatges astrals, d’una experiència d’adolescent, d’un presidiari poc convencional, d’una ment torturada o d’una vident. En altres, amb un estil propi, mescla delicadament la prosa imaginativa, amb polsims poètics, que atraparan al lector en una teranyina de la qual, difícilment, en podrà sortir. Històries d’amor entre un home i una olivera, la dura vida d’una figa, la rebel·lió d’un ocell inconformista o fins i tot el relat d’unes màgiques barbes de nan, el passejaran per una fantasia tan real com la vida mateixa.
El nexe comú d’aquest llibre, és precisament que en totes les històries, en un moment o en un altre apareix aquesta frase, tan utilitzada en els pobles petits quan un no vol revelar la font de la informació que dóna, «De part certa».
Us convidem a buscar el missatge amagat en cadascun dels relats, doncs, de part certa us puc ben dir, que cap d’aquestes històries us deixarà indiferent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada