dilluns, 11 de juliol del 2016

Premi de poesia Flor Natural a Benicarlo

Bases XXIV Premi de poesia Flor Natural

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benicarló convoca el XXIV PREMI DE POESIA FLOR NATURAL, d'acord a les següents BASES:

1. PARTICIPANTS. Qualsevol persona física que ho desitge.

2. MODALITAT, TEMA I PROCEDIMENT. Els poemes estaran escrits en valencià. El tema versarà sobre Benicarló, en qualsevol de les seues facetes culturals o socials, els seus costums o tradicions, les seues gents, i tot allò que enaltisca el nom de Benicarló, i haurà de retre homenatge a la Reina de les Festes i la seua Cort d'Honor. L'extensió del poema no serà inferior a 14 versos ni superior a 42.
Cada autor deurà ser propietari dels drets del text, per evitar reclamacions de tercers.

3. PRESENTACIÓ. Els poemes seran originals i inèdits i es presentaran per quintuplicat, a l'Ajuntament de Benicarló (c/ Ferreres Bretó, 10 -12580 Benicarló), Àrea de Cultura amb la indicació PER AL XXIV PREMI DE POESIA FLOR NATURAL.
4. IDENTIFICACIÓ. S'hauran de presentar amb el sistema de plica: amb un lema a l'exterior, i un sobre tancat amb el títol del poema; nom i cognoms de l'autor; adreça; telèfon; fotocòpia del DNI i totes les dades personals que es crega oportú, a l'interior.

5. DATA DE PRESENTACIÓ. La presentació de treballs finalitzarà el dia 15 de juliol de 2016.

6. CRITERIS. El jurat valorarà la qualitat literària, estètica, imaginació i creativitat.

7. JURAT. Serà designat per l'Alcalde o el Regidor Delegat de Cultura.

8. DECISIÓ DEL JURAT. Serà inapel·lable, podent declarar-se desert el premi. La decisió del Jurat es farà pública al Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament de Benicarló i en la pàgina web (www.ajuntamentdebenicarlo.org).

9. PREMI. S'atorgarà un únic premi, consistent en 200 EUR.
El premi serà indivisible.
No podrà optar al Premi el poeta premiat l'any anterior.

10. LLIURAMENT DEL PREMI. L'Ajuntament de Benicarló comunicarà per escrit a tots els participants la decisió del jurat, indicant al guanyador el tràmit a realitzar per a fer efectiu el premi.

11. PROTECCIÓ DE DADES. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre, de Protecció de dades de Caràcter Personal, informem que les dades dels participants únicament seran utilitzades per a la gestió del premi.
12. DRETS D'EXPLOTACIÓ. Els participants autoritzen a l'ajuntament els drets d'explotació, la reproducció, divulgació, comunicació pública i edició si escau del poema guanyador, fent constar en tot moment la procedència, nom de l'autor/a, transmetent-los per un període de deu anys i per a qualsevol lloc.

13. NOTES. El poema premiat es propietat de l'Ajuntament de Benicarló.
En cas de deteriorament o pèrdua de qualsevol dels poemes, l'Ajuntament no se'n fa responsable.
Els treballs no premiats hauran de ser retirats pels autors o persones autoritzades en el termini màxim d'un mes, a partir de la data en què es faça pública la decisió del jurat. Transcorregut aquest temps, els que no s'hagen retirat, es destruiran.
El fet de participar en el concurs implica la total acceptació d'aquestes bases, quedant facultat el Jurat per a la interpretació i resoluc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada