diumenge, 8 de novembre del 2020

Llums del DElta

Ramon Masdeu. Bon dia a tots. Com a editor i amb el permís dels autors i creadors d'aquesta pàgina de Facebook us passo un enllaç per poder comprar aquest llibre. Heu de pensar que és un llibre bilingüe, de poesia, fotografia i música, amb els seus codis QR per poder-la escoltar. Els drets d'autor d'aquest llibre van a parar a un projecte molt important, treballar per curar les ferides d'un riu que encara té salvació. Treballar per a que els sediments del riu Ebre arribin on han d'arribar, al mar. I no és una croada impossible, només es tracta de fer les coses bé.

Properament us anunciaran unes presentacions virtuals en les que us presentaran el llibre i coneixereu els seus autors, però també us presentaran un projecte pel qual és important per poder salvar tot un ecosistema que ens proporciona a tots uns beneficis importants, i quan dic a tots també dic per a la fauna i la flora del Delta.
Aquest enllaç us ofereix la oportunitat de col·laborar en aquest projecte sense deixar de banda la important tasca que fan les llibreries físiques dels vostres barris i pobles. Trobareu una casella on podreu posar que els beneficis de llibreters vagin directe a la vostra llibreria. A través del codi postal que ens indicareu s'enviarà la part proporcional del llibreter al mateix llibreter. Si el vostre poble o barri disposa de més d'una llibreria, podeu indicar a l'apartat comentaris, gairebé al final del procés de compra, a quina llibreria voleu donar-ho. En cas que no s'indiqui, aquest benefici es repartirà a les llibreries inscrites al vostre codi postal.
Col·laboreu per una bona causa i lluitem per salvar el Delta de l'Ebre.



Llums del Delta

Autors:

Mercè Amat Ballester, Júlia Badal Basto, Àngel Martí Callau, Jordi Margarit Viñas, Llorens Marín Rosales

Editorial: LinX edicions

Gènere: Poesia, música i fotografia 

Tapa blana amb solapes, 115 pàg, Català - Castellano

Llums del Delta es un libro bilingüe, escrito en castellano y en catalán.

"Un llibre bell que ens regala sensacions i que podem regalar com si fos una essència del Delta, d'aquestes terres que a ningú deixen indiferent per la seua bellesa tan canviat amb el ritme de les estacions i dels arrossars. Un llibre necessari que ajuda a copsar la bellesa i la fragilitat del Delta."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada