dilluns, 2 de novembre del 2020

ENTREGA DE LLIBRES DE “POEMES AL VENT” A L’ALBERG “LO MOLÍ DE BOT” a BOT (Terra Alta)

 







QUÈ I QUI ÉS L’ALBERG “LO MOLÍ DE BOT”?


Lo Molí de Bot és un allotjament per a persones que vulguin conèixer la Terra Alta, un paradís natural i cultural mediterrani encara per descobrir.


Consta de cinc dormitoris amb bany privat; espais comuns per compartir moments, xerrar, jugar; una zona per deixar bicicletes, netejar-les i reparar-les; una cuina oberta i moltes activitats pensades per descobrir l'entorn,des del respecte i la responsabilitat.


Les obres de rehabilitació de l'edifici varen començar el mes de febrer de 2019 hi han finalitzat aquest mes de juliol de 2020.


Les tasques de restauració i museització de l'antic molí d’oli, es van iniciar el mes de gener de 2020, gràcies a les aportacions del “verkami” i ja han finalitzat.


Els seus propietaris són l’Imma, filla del poble i el Pau, un gran enamorat de la Terra Alta. Tots dos arribats als 50 i amb els fills ja grans, i havent gaudit d’una llarga vida laboral van decidir emprendre un projecte en comú: obrir l’alberg rural “Lo Molí de Bot”.


L’equipament el volen gestionar de manera propera recollint les sensibilitats i la manera de fer que els ha marcat com a família, i té com a objectiu principal esdevenir un espai de convivència i de relació de persones que tinguin ganes de gaudir de forma activa de la nostra comarca.


Està programat (quan l’actual estat sanitari ho permeti) realitzar cursos, tallers, tastos d’olis i vins, et, promovent el coneixement i reconeixement dels productes locals i de la zona i en especial de l’oli, ja que es tracta d’un antic molí d’oli restaurat i adequat actualment per a l’activitat d’alberg.


BIBLIOTECA


A la biblioteca tenen llibres per fer excursions i conèixer el territori i també novel·les d’autors ebrencs, entre els que ja es poden trobar exemplars dels llibres de l’Associació de Poetes “POEMES AL VENT”.


Per més informació, podeu entrar a la seva pàgina web:


https://www.lomolidebot.com/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada