diumenge, 4 de febrer del 2024

La Diputació de València declara el 2024 com a any Estellés pel centenari del naixement del poeta

Es reeditaran obres esgotades per a escoles i biblioteques públiques, i es farà un cicle de recitals dels seus poemes, entre altres activitat


 La Diputació de València ha declarat 2024 l'any Estellés per a commemorar el centenari del naixement del poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés. Tots els grups polítics, a excepció de Vox, han defensat la importància de la seua obra per a la cultura valenciana i l'oportunitat que suposa aquest aniversari per a promocionar-la.

Les activitats organitzades per la Diputació de València s’afegiran a les que duga a terme el projecte Estellés als pobles, que ha començat a caminar a Burjassot. Quaranta ajuntaments de la Comunitat Valenciana i tres universitats públiques participen en aquest programa divulgatiu de l'obra del poeta. Dilluns passat la Casa de Cultura de Burjassot va ser l'escenari per a la presentació del projecte per a honrar “un dels poetes valencians més importants del segle XX i de la història de la poesia en valencià”, segons va indicar el consistori en un comunicat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada