dimarts, 6 d’abril del 2021

Diversos acctes del Dia Mundial de la Poesia a les nostres Terres

 Espectacle de "Poesia Amiga" a la biblioteca de GandesaUna activitat en la que s'ha fusionat poesia i música de la mà de Pili Cugat (veu), Carlos Luprian (guitarra), Nàiade Martínez (violoncel).

Pili Cugat: El nou disc "Poesia amiga" conté 12 poemes musicats de 9 autors de les Terres de l'Ebre i 3 de creació pròpia.
Entre els quals trobem el de Rafel Jornet (Gandesa), autor de "Vinya", un dels poemes musicats.
Un espectacle més que desitjat del que hem pogut gaudir molt!
Gràcies per omplir-nos de vida en moments com els d'avui!
Ara mateix i més que mai, cada cançó, cada poema compartit, cada somriure amb la mirada, cada expressió d'emoció, cada gest, ens són un bàlsam alliberador i molt reconfortant.
La cultura en viu és segura i essencial per sentir-nos vius.
Gràcies per fer-ho possible.
Tot el nostre agraïment als Serveis Territorials de Cultura - Central de Biblioteques de les Terres de l'Ebre per la confiança.La Biblioteca Marcel·lí Domingo hem celebrat el Dia Mundial de la Poesia. Ha estat una alenada d’aire l’espectacle Deix a partir del poemari de Valer Gisbert. Unes boniques veus que han acompanyat el vers i la música. Gràcies per compartir-ho amb natros.


L'escriptora Coia Valls va recitar a #Campredó 'El jardí de les delícies', de Gerard Vergés, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia. En paraules del poeta i per a dir-ho molt breument: riueu, danseu i forniqueu, que s'aproxima l'hora.


La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó commemora el Dia Mundial de la Poesia, que va ser diumenge 21 de març, amb un recital de poesia, Mujeres sin edén, a càrrec de Lorquianas.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada