dimecres, 22 d’abril del 2020

El Viatge de la Bruna. Un conte de Montse Pallarès

Encara no el coneixeu? Descobriu El viatge de la Bruna del #Pirineu al Delta de l'#Ebre. Un projecte que neix de la mà de tres dones de generacions diferents: mare, filla i néta. Un text de Montse Pallares il·lustrat per Cinta Pintanúvols i Bruna Roca.

Per tal d’apropar-vos el llibre aquest #Santjordi hem creat una web http://elviatge.socjo.cat perquè el pugueu adquirir, però no el podreu tenir a les mans fins que s’acabi el confinament, per responsabilitat i cura.

Hem preparat una "targeta regal" molt especial perquè “no et quedis sense Sant Jordi” i pugueu regalar el llibre en forma de targeta regal personalitzada a bescanviar pel llibre quan s’acabi el confinament.

En el moment de fer la compra online del llibre podeu escollir en quin format voleu la targeta regal (servei gratuït):
* Versió digital (gif animat)
* Versió postal per imprimir (pdf)

La versió digital (gif animat) està pensada perquè la pugueu enviar a algú que no és a prop teu per correu electrònic, whatsapp, xarxes... I les versions impreses estan pensades perquè te les pugueu imprimir a casa i entregar en mà a qui tinguis a prop.

És la manera que hem trobat per compartir el llibre amb vosaltres i per celebrar aquest #santjordietstu d'una manera responsable però també ben especial i original! 
Veure menys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada