dimecres, 25 de gener de 2017

"De part certa" d'Àngel Martí Callau


Contraportada
En aquests setze relats, "de part certa" l'autor, ens transporta amb una prosa senzilla, intimista i de fàcil lectura, a mons desconeguts, complexos i de vegades convulsos. El d'un soldat de Déu, d'un home ocell, d'un expert en viatges astrals, d'una experiència d'adolescent, d'un presidiari poc convencional, d'una ment torturada o d'una vident. En altres, amb un estil propi, mescla delicadament la prosa imaginativa, amb polsims poètics, que atraparan al lector en una teranyina de la qual, difícilment, en podrà sortir. Històries d'amor entre un home i una olivera, la dura vida d'una figa, la rebel·lió d'un ocell inconformista o fins i tot el relat d'unes màgiques barbes de nan, el passejaran per una fantasia tan real com la vida mateixa.
El nexe comú d'aquest llibre és precisament que, en totes les històries en un moment o en un altre, apareix aquesta frase tan utilitzada en els pobles petits quan un no vol revelar la font de la informació que dóna, "de part certa".

Us convidem a buscar el missatge amagat en cadascun dels relats, doncs, de part certa us puc ben dir, que cap d'aquestes històries us deixarà indiferent.


La presentació d'aquest llibre es farà dintre del cicle de Vermuts, a l'antiga confraria de pescadors el diumenge 2 d'abril a les 11:30 h

És un llibre de 16 relats (135 pàgines) que porten amagats un missatge crític.

La presentació anirà a càrrec del vicepresident de Calacultura Ramón Gonzalez.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada